$1500内工人姐姐禮物

其實係聖誕 而家當新年啦 有推介嗎?
要care free 唔好搵阿Sir
所以想大牌 有原生google services 唔駛搞
呢個價壞左都唔會整 所以行貨水貨都無所謂
反而係邊到買信得過
上價錢.hk睇過 3* M series 幾正 但好多都係SSP 唔知間鋪如何 之前係呢到見師兄讚過間觀塘鋪 但唔記得左
Poco m3 又幾好 價仲平 但無貨

師兄可以評評或推介嗎?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回覆 1# xwwvvx

觀塘某鋪好似係叫etopi ar
$1500要***, 諗下A12
三浦友和都有賣

A系列好似720mon 唔係3*都得架 返黎唔好要我搞

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

其實係聖誕 而家當新年啦 有推介嗎?
要care free 唔好搵阿Sir
所以想大牌 有原生google services 唔駛搞
...
xwwvvx 發表於 2020-12-31 11:10

觀塘 E 字頭樓上舖,Galaxy A31 $1,5xx、M31 $1,7xx。

via HKEPC Reader for A6000

Nokia好多平價android機,2.4,3.4唔駛1500,效能好既5.3細舖1400有找係價格網有得睇!

送比人,買大牌子,實無衰,低階都無所謂

唔好買啲人哋唔識嘅牌子,poco呢啲價性比手機,留返比自己用啦

送比人,買大牌子,實無衰,低階都無所謂

唔好買啲人哋唔識嘅牌子,poco呢啲價性比手機,留返比自己用啦

...
JLV1818 發表於 2020-12-31 14:31

師兄有道理 轉頭壞仲煩

平價又要大牌子,買nokia啦, 唔洗煩, 你買平價***係玩緊你自己

平價又要大牌子,買nokia啦, 唔洗煩, 你買平價***係玩緊你自己
madgod1213 發表於 2020-12-31 15:33

Nokia未用過 好似做唔起 會唔會無咁方便 好多野都要自己裝同設定

用緊三星低價平板 睇片睇股 啲細節同用戶感受完全無投訴

工人姐姐都有禮物
男主人係闊佬D