聯想樂檬K12 Pro 899羊

個樣同Moto G9 Power 一樣

聯想樂檬K12 Pro 有無巴打試過刷國際ROM?

[quote]個樣同Moto G9 Power 一樣

聯想唔知可以更生幾多次
穩穏陣 陣poco m3好過

聯想唔知可以更生幾多次
穩穏 ...
R大魔王 發表於 2021-1-14 16:50

打手唔好借d 意又hard sell 其他機,咁做好老土   

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

打手唔好借d 意又hard sell 其他機,咁做好老土   

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3 ...
funlog 發表於 2021-1-14 17:09

打你老味,咁撚醒,無撚上黎問,柒
咁撚中意刷,有火星rom你刷,屎坑rom慢慢刷

打你老味,咁撚醒,無撚上黎問,柒
咁撚中意刷,有火星rom你刷,屎坑rom慢慢刷
R大魔王 發表於 2021-1-14 18:24

有人好惡,我巧京京囉

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

有人好惡,我巧京京囉

funlog 發表於 2021-1-14 20:02

傻hi快問有乜屎坑ROM可刷,

聯想唔知可以更生幾多次
穩穏 ...
R大魔王 發表於 2021-1-14 16:50

贊同師兄的說法,基本上 Lenovo 手機沒有更新,就算好好彩有得上一版本的安卓版本,但有 Bugs 都冇人埋,而且上年Lenovo 手機移動部門的總裁也跳到小米。
申利: 用緊 K5 Pro, 下一部會轉去小米。

贊同師兄的說法,基本上 Lenovo 手機沒有更新,就算好好彩有得上一版本的安卓版本,但有 Bugs 都冇人埋, ...
myPC 發表於 2021-1-14 21:34

師兄你唔好咁講,個傻hi hi又話你老土.又話你打手架
由得佢等火星ROM刷機,