3 叔 s20fe 5g vs a52 5g

//無知一問, s20fe 5g 係咪仲有smart switch? 舊機係s9 d app 會自動裝返晒? 咁whatsapp, signal 果d chat 係咪會係晒度??? //

差唔多價錢, 其實有咩分別??

我一定要有:
Share wifi (有多部手機要上網, 有時會用ipad)
插sd card 擴充
Mon 唔好太低resolution(a32  5g 果d 垃圾mon 真係搞唔掂)

但又唔想用大陸機。  budget 4000

正路買s20fe好啲,
粒u都好好多

但好多人講S20FE touchscreen問題依然存在,要撞手神。

但好多人講S20FE touchscreen問題依然存在,要撞手神。
yaucheung 發表於 2021-3-21 20:14

姐係買機要試真d 個touch screen?  咩問題??

其實現實生活中, 有幾何好似條友咁用部機(兩隻手指快速兩邊上下不停掃)? 同埋, 就算真係間中有咁既問題, 用係咩APPS會出現問題? cut fruit ninja? 仲有咩?

其實現實生活中, 有幾何好似條友咁用部機(兩隻手指快速兩邊上下不停掃)? 同埋, 就算真係間中有咁既問題, 用 ...
gtiger 發表於 2021-3-21 22:01

放大縮細會出問題
基本上所有會用到multi touch嘅都會出事

放大縮細會出問題
基本上所有會用到multi touch嘅都會出事
icecoffee 發表於 2021-3-21 22:13

出事手機率有幾多成? 我今日O岩O岩介紹左個friend買呢部(仲未買)

比得4000,5差果1千幾百啦,直上s21plus

4千幾,明知S20FE有暗病,樓主自己諗啦

via HKEPC Reader for Android