想問我應該買原裝OxygenOS既美版,歐版好啲,定係買國內版再改OxygenOS呢?
mypatpat 發表於 2021-4-29 17:31

國內版再刷Rom

想問我應該買原裝OxygenOS既美版,歐版好啲,定係買國內版再改OxygenOS呢?
mypatpat 發表於 2021-4-29 17:31

國內版再改OxygenOS平好多

我見其他人講改Oxygen開機有error. 係唔係等下先買好啲? 定係已經解決左?

我見其他人講改Oxygen開機有error. 係唔係等下先買好啲? 定係已經解決左?
mypatpat 發表於 2021-4-30 22:13

唔影響使用, IMEI概顯示已經正常, 係有句warning message, 你唔鐘意可以叫佢never show again.

OP9 入手,原本想買9R,見周圍都冇貨及問一間叫國恒電訊報完價問野冇回覆,之後去深之都見到OP9 12+256做$47xx就買。

想問有冇好的3rd camera apps 好介紹,想拍慢動作及快速的相片或短片用,thx

我想問下個發熱問題更好未

我想問下個發熱問題更好未
tongtoms 發表於 2021-5-6 22:29

888死穴,冇得解

OxygenOS 11.2.5.5 LE15DA…

9 Pro 印度版有更新。

http://otaafsg-cost.h2os.com/OnePlus9Pro_IND/OnePlus9ProOxygen_22.I.08_GLO_0080_2105011324/patch/amazone2/GLO/OnePlus9ProOxygen/OnePlus9ProOxygen_22.I.08_GLO_0080_2105011324/OnePlus9ProOxygen_22.I.08_OTA_0080_all_2105011324_3685f6aa.zip

via HKEPC Reader for SM-G9980

OxygenOS 11.2.5.5 LE15DA…

9 Pro 印度版有更新。

http://otaafsg-cost.h2os.com/OnePlus9Pro_IND/OnePl ...
451KL 發表於 2021-5-7 19:12

BA都有

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊