去衛訊買機, 送左$200 coupon

事源家人部手機壞左又急用就去Wilson 買返部, 其實價格同其他大店無乜大分別, 本身睇中部$3XXX 機, 個職員話買滿$4K 就會送200 COUPON, 咁咪買夠佢, 張Coupon 大字都係寫只限買"小型電器"。
點知有魔鬼細節:
1. 唔可以買小米出的電器如窄汁機, 枱燈, 呢D 都唔算"小型電器"?
2. 咁問職員買到乜電器, 佢比左條LINK 我
https://www.wilsoncomm.com.hk/tc/home-appliances-promo-2021
3. OK, 咁係條LINK 找野買, 咁有個
Deerma DC1000 超輕量無線吸塵機,
原價 HKD$998, 特價 HKD$769, 都算有用
4. 點知比錢時話要用正價買, 即HKD998-200 COPON =$798 仲貴過唔用劵

衛訊呢張算唔算最廢Coupon? 用左張劵貴過walk in 買,
其實呢D 野唔送好過送, 佢攪到我浪費左半小時, 之前唔憎呢間店, 現在一定唔會再去買野
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

騙案

事源家人部手機壞左又急用就去Wilson 買返部, 其實價格同其他大店無乜大分別, 本身睇中部$3XXX 機, 個職員 ...
hkdvdrom 發表於 2021-4-8 15:24

其實啲商場優惠券都係咁,唔係咩都買得,又要正價計,所以係搵笨的。

其實啲商場優惠券都係咁,唔係咩都買得,又要正價計,所以係搵笨的。
woodywalker 發表於 2021-4-8 15:38

今次去MTR 商場買, 都有送, 但人地都係限指定商店買200 -100, 無限你指定商品
衛訊係指定貴價豬骨, 正常人都唔會貴過原價去買野, 諗那個都無腦

同胡鬚佬啲龜令膏優惠一樣....

事源家人部手機壞左又急用就去Wilson 買返部, 其實價格同其他大店無乜大分別, 本身睇中部$3XXX 機, 個職員 ...
hkdvdrom 發表於 2021-4-8 15:24

最憎啲舖頭搞埋啲咁嘅嘢!   黑人憎到死,   唔送好過送.
做唔到,  就唔好扮野送畀人啦

最憎啲舖頭搞埋啲咁嘅嘢!   黑人憎到死,   唔送好過送.
做唔到,  就唔好扮野送畀人啦 ...
FT907 發表於 2021-4-8 16:19

其實送張保護貼仲好

今次去MTR 商場買, 都有送, 但人地都係限指定商店買200 -100, 無限你指定商品
衛訊係指定貴價豬骨, 正常 ...
hkdvdrom 發表於 2021-4-8 15:45

我講緊times square/harbour city嗰啲。

同胡鬚佬啲龜令膏優惠一樣....
mcdull 發表於 2021-4-8 15:47

哩個簡直係一代宗屍....涼粉都好食過佢  

其實送張保護貼仲好
hkdvdrom 發表於 2021-4-8 16:46

好似之前咁送張電話儲值卡比人食下foodpanda迎新重好

(由 HKEPC Android 手機版 發出)