而家係咪已經無公司會出 7 寸以上電話?

淨係得華為?

而家係仲用緊小米 max3, 佢又唔肯出

華為真係唔想考慮囉, 又無得 root, 又 18:9 20:9
根本就同 iphone 5.5寸差唔多咁大

回覆 1# LoveMariahDayAn

***有出, Z fold
7吋以上, 不如買部8吋通話平板唔好?
但...
咁大部, 一定要用earphone
An通話平板的質素...

6.5/6.6/6.7/6.8/6.9都有,7吋或以上平板有通話功能好多
你捨得花錢應有盡有

6.5/6.6/6.7/6.8/6.9都有,7吋或以上平板有通話功能好多
你捨得花錢應有盡有
outdays 發表於 25/5/2021 17:09

但係我要既係電話呀

但係我要既係電話呀
LoveMariahDayAn 發表於 2021-5-26 01:01

6.5/6.6/6.7/6.8/6.9/7.1/7.3吋系電話呀

淨係得華為?

而家係仲用緊小米 max3, 佢又唔肯出

華為真係唔想考慮囉, 又無得 root, 又 18:9 20:9
根本就 ...
LoveMariahDayAn 發表於 2021-5-25 04:23 PM

黑鯊 遊戲手機 3 Pro 7.1吋
Samsung Galaxy Note20 Ultra          6.9吋
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (12+256GB)          6.8吋

有人用過 infinix?  充滿  bloatware, ad, 無法刪除的垃圾軟件?  合香港 bands?

摺機

回復 1 #LoveMariahDayAn

Check pm

via HKEPC Reader for Android