有無買mon保?
jacktsui 發表於 2021-6-2 11:17

唔使買
只要係行貨就有一次1200蚊換mon

老老實實, 唔覺得部機太厚咩?

madgod1213 發表於 2021-6-2 12:48

可接受唔算好厚,合起來單手用手感幾好

可接受唔算好厚,合起來單手用手感幾好
shal 發表於 2021-6-2 13:06

呢部嘢真心正

madgod1213 發表於 2021-6-2 12:48

以手機嚟講合埋確係有啲厚,但打開又覺得佢幾薄。

除非打開可以再偷薄幾mm,如果唔係合埋嘅厚度應該都差唔多。

佢左右內裡都各有一塊電池。

有個做法係只係喺機身上揭開塊薄mon,咁就唔使double機身厚度,但打開後就左右平衡唔到。

等呢D摺機成熟,我哋生活就可以更加頹,做乜都對住部電話
Cantoner 發表於 2021-6-3 04:19

可以躺平啦

via HKEPC Reader for Android

以手機嚟講合埋確係有啲厚,但打開又覺得佢幾薄。  

除非打開可以再偷薄幾mm,如果唔係合埋嘅厚度應 ...
mesi 發表於 2021-6-3 07:29

下一代會係捲動式, 對摺只係過渡期

下一代會係捲動式, 對摺只係過渡期
madgod1213 發表於 2021-6-3 13:24

書籍係由竹卷演變成更容易收藏同開合嘅線裝平開版本。而家手機又行返回頭路?放一卷嘢喺褲袋手袋公事包?用嗰陣時攞出來捲捲下開咗佢用?用完再捲返入去?

唔會掛?

書籍係由竹卷演變成更容易收藏同開合嘅線裝平開版本。而家手機又行返回頭路?放一卷嘢喺褲袋手袋公事包? ...
mesi 發表於 2021-6-3 13:46

LG已經攪掂左個MON, 等大陸廠2021年尾量產