用過 Samsung fold 2 之後,真係好想我部小米 F1 快啲壞

雖然未至於要鄙視緊部機,但個差別太大,不過應該冇咁快死,唔知係好事定唔好事

買小米f1嘅人去買萬幾蚊嘅機?

免費試機?

免費試機?
ringo1 發表於 2021-6-3 18:09

小米都有部mix flod

當你知道就嚟出Fold 3 就唔會咁諗

via HKEPC Reader for Android

當你知道就嚟出Fold 3 就唔會咁諗

mikepang 發表於 2021-6-4 06:39

就系知fold3出先買fold2
因為3  都仲系單卡 另外仲要系sd888 更加沒興趣買

因為3  都仲系單卡 另外仲要系sd888 更加沒興趣買 ...
shal 發表於 2021-6-4 07:42

邊度有報導係單卡?

因為3  都仲系單卡 另外仲要系sd888 更加沒興趣買 ...

我又唔係咗諗,fold 3 解決咗摺痕問題同用倒S Pen, 又有water resistant.又輕啲。

點解S888就冇興趣買?
你想佢俾返粒舊U你?

我又唔係咗諗,fold 3 解決咗摺痕問題同用倒S Pen, 又有water resistant.又輕啲。

via HKEPC Reader for ...
mikepang 發表於 2021-6-4 08:50

解決咗摺痕問題? 真唔真? 簡直不可能,摺就一定有痕, vivo卷式方案都有痕啦