回覆 157# xnson

要條線食到5A先得到

我之前買華為條線都用到快充

影相對比過,以為大家都是sony imx682 鏡頭
但gt 影相,人像和景物,是好過gt neo 的
可能要等sw update 慢慢調。

剛剛gt neo ,更新了 A09。
希望更完美。

我用緊gt neo(非閃速版), 請問有冇師兄用用下部機會freeze 左, 要幾秒後按power制先有反應, 成日都係freeze的

我用緊gt neo(非閃速版), 請問有冇師兄用用下部機會freeze 左, 要幾秒後按power制先有反應, 成日都係freeze ...
budwiser 發表於 2021-7-13 22:02

我用閃速版未遇過這情況

請問佢跟機個商店係咪無play store下載的

via HKEPC Reader for Android

請問佢跟機個商店係咪無play store下載的

via HKEPC Reader for Android
龍咁威^^! 發表於 2021-7-14 12:18

沒有,去google 網頁版下載playstore.apk 裝了就用到。

A09 更新後,用電量差不多,應該是優化了wifi 訊號,現在同一wifi 下, 跟888的gt 一樣了。

真我 GT Neo 闪速版福利 | 你想要的DC调光小工具来啦

发布链接前,红红先来个硬科普:

DC调光是一种通过 ...
idos601 發表於 2021-7-10 07:22

呢幾部用完DC调光,
係咪都會自鎖60 Hz refresh rate?

呢個POST 有冇師兄用緊REALME GT 呢?