呢部,聽歌同影相方面?
R大魔王 發表於 2021-6-11 15:46

影相色討好過F3或K40.
微距好好玩. 但是影人沒F1甘勁.
夜拍勝F3. 跟外面測試一樣.
聽歌很好, 正, 不輸小米.
當然沒有3星或iphone 穩, 2000元貨仔.

影相色討好過F3或K40.
微距好好玩. 但是影人沒F1甘勁.
夜拍勝F3. 跟外面測試一樣.
聽歌很好, 正, 不輸 ...
latvia 發表於 2021-6-11 17:09

收到
  12GB+256GB
宜家做2099人仔

天玑1200
用落會唔會話好熱?

可唔可以試吓,Netflix Widevine L1 or L3?

via HKEPC Reader for Android

收到
  12GB+256GB
宜家做2099人仔
R大魔王 發表於 2021-6-11 18:29

是的,我買了2094。

想問係咪有 EIS/DIS (digital stabil)?
Cantoner 發表於 2021-6-11 18:53

選項入面唔覺有,沒note 20 甘穩,但做副機ok, 裝app 各樣快過部note 很多。 亦快過F3的, 快得很明顯。

可唔可以試吓,Netflix Widevine L1 or L3?

via HKEPC Reader for Android
kwanyan 發表於 2021-6-11 19:02

我沒玩netflix,剛想試但要入信用卡,我我覺得應該沒問題的,這牌子根本想做埋香港市場,很多選項多了個香港市給我選的

天玑1200
用落會唔會話好熱?
雙貓抓門 發表於 2021-6-11 18:59

不熱的,我沒怎樣玩遊戲
平時看片各樣,不會比note 20 熱。
另外電耐用過note 20很多。
Sot 4個小時仲有52
對比note 20,可能只剩30左右。
我是上網看email, line , whatsapp and wechat 多。

T不如試下google pay thx