活力用EIS, 單影相好似無用, MOVIE先有效
df7 發表於 2021-6-12 08:26

cam 舊了點, 我看了很多對比連5都不想買. ^^
粒870比人神化左^^

問問樓主
呢部機用原裝充會唔會好熱
機同牛

繼續問樓主
    GT neo 閃速版..可以雙開幾多個app
F3無限制.....每個app都可以雙開
vivo iqoo Neo3最孤寒......只能雙開3個app(仲要指定果隻)

請問樓主有volte嗎?

繼續問樓主
vivo iqoo Neo3最孤寒. ...
R大魔王 發表於 2021-6-12 15:34

你部F3 雙開facebook, whatsapp 開唔開到相薄D相upload?

你部F3 雙開facebook, whatsapp 開唔開到相薄D相upload?
johnny2008 發表於 2021-6-12 19:04

剛試了雙開whatsapp 只能用番原本個whatsapp 個賬號,(開新賬號打唔倒字)
可以備份,如重新安裝可以回復備份資料

facebook就唔知點upload,從來無做呢個動作

問問樓主
呢部機用原裝充會唔會好熱
機同牛
餓狼 發表於 2021-6-12 15:21

不會很熱的, 牛會曖點, 但都不是熱. 牛很大很有質感. ^^
對比一下部note 20 用無線充比GT熱.

繼續問樓主
vivo iqoo Neo3最孤寒. ...
R大魔王 發表於 2021-6-12 15:34

GT neo 雙開有Whatsapp, wechat, 微博, 淘寶, QQ, etc.
雙開小米最勁, 我有F1.

請問樓主有volte嗎?
dennis11 發表於 2021-6-12 17:59

有的, 開了就是HD 顯示.

剛試了雙開whatsapp 只能用番原本個whatsapp 個賬號,(開新賬號打唔倒字)
可以備份,如重新安裝可以回 ...
R大魔王 發表於 2021-6-12 20:19

F3的小毛病真多, 所以我放生. F1反而好正常, 只是待機耗電點.
Note 20 wechat 雙開都有類似毛病,  GT neo 就很好,很正常.