(在綫等) 幫手揀機 五千幾左右budget唔該

幫屋企人出部新機
冇留意一排但係市面好似唔多新野?
如果唔需新鮮嘢只求穩定和影相靚係咪可以諗返
上年sony Xperia1/5 ii
Zenfone 7 Pro
又或者小米高階嗰啲款影相得唔得?

新嗰部xperia iii好似幾正但已超budget
話時話今年個sd 888究竟點 定係穩陣為上寧願揀番上年sd 865?
Thanks

via HKEPC Reader for Android

趕唔趕時間要?

趕唔趕時間要?
黑道明 發表於 2021-6-11 15:20

趕 今日買

xperia iii 未出, 你可以放心揀 1 ii

xperia iii 未出, 你可以效心揀 1 ii
jacktsui 發表於 2021-6-11 15:30

唔係掛 咁真係成年冇update過
而家可以預佢幾錢有乜餸?

順手問下, 依家zenfone有冇伏?

順手問下, 依家zenfone有冇伏?
getterwing 發表於 2021-6-11 15:42

7 Pro其實我用緊(副機) 好用
而家仲有之前個優惠價?

幫屋企人出部新機
冇留意一排但係市面好似唔多新野?
如果唔需新鮮嘢只求穩定和影相靚係咪可以諗返
上年sony ...
himegoto 發表於 2021-6-11 15:08

我推薦ASUS ZenFone 7,C/P比高,可以插microSD卡,只係230g比較重。

至於ZF7 Pro過5千。

講穩定, 始終都係1 ii 好啲
ZenFone 6,7 間中都見到有人講個鏡頭無端端 fing出黎
官方都要送個防fing出黎既專用套...

係咪即係軟件方面已經冇咁大鑊唔會隨時hang機之類?

唔該哂咁多位