>影相有廣角鏡及防手震

呢部都有防手震?_?

依家仲應唔應該揀喱部?
比較合我預算好似得佢
貪佢有真三卡又有3.5MM耳機孔
影相有廣角鏡及防手震
雖然無5 ...
jetflyer 發表於 2021-7-12 09:28 AM

睇睇realme x50 啱唔啱

有人話大陸版最新Update已經加返GMS,裝返個Google Play就用得。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android ...
mdws2002 發表於 2021-7-12 21:30

有無GMS不是唯一的問題。唔知點買中國版手機。水貨或集運感覺有點不放心。

我覺得買poco x3 pro仲抵玩
$1899行860
係厚同重咗少少
funnyhk 發表於 2021-7-12 22:29

都有諗過。想有真三卡及3.5MM耳機孔。重少少反而無所謂

睇睇realme x50 啱唔啱
stephen1029dog 發表於 2021-7-12 23:01

我唔係好識
你有無心得可以分享下

暫時唔好買MI 出品.....因為PROMIXITY SENSOR ISSUE 。。。。

多部手機中招。。。。直至你確 ...
soho888 發表於 2021-7-12 22:55

我用紅米啲機好多年。佢啲機好似一直都有這個問題。我少講電話所以影響不大。

俾我一定會買大陸版

via HKEPC Reader for Android

我用紅米啲機好多年。佢啲機好似一直都有這個問題。我少講電話所以影響不大。 ...
jetflyer 發表於 2021-7-13 08:24

根本只係近1/2 年D 機先係禁.....  

我部紅米NOTE 4X   (2017) 都冇問題.....

有人試過新出既REDMI NOTE 10 5G  冇禁既問題..........   

"應該係個別手機出問題" ........懷疑係硬件

俾我一定會買大陸版

via HKEPC Reader for Android
g4compu 發表於 2021-7-13 08:28

你點買大陸版手機?
京東直送?

中國更美好

根本只係近1/2 年D 機先係禁.....  

我部紅米NOTE 4X   (2017) 都冇問題.....

有人試過新出既REDMI NOT ...
soho888 發表於 2021-7-13 09:43

我用梗note 3, 4, 7。接撥電話時,屏幕幾經常都唔識著,唔識熄。我一直以為係低階機,反應遲鈍問題。

我係網上做咗少少搜尋。POCO 3 PRO個系列好似都有相同問題。如果小米呢幾款啱心水嘅都有問題,唔知仲有咩選擇了。

中國更美好