[操作疑難] Pixel 4A 個芒漏液

啱啱一歲就患上絕症,非常非常非常唔捨得佢嘅相機功能......

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Un 喥?
定係無嗱嗱自己漏?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回覆 2# stevemak

係無嗱嗱...........昨晚熄機前都冇事,部機從未跌過或受過任何撞擊。

啱啱一歲就患上絕症,非常非常非常唔捨得佢嘅相機功能......
logoff 發表於 2021-8-21 15:24

我會非常非常唔捨得嗰個unlimited google photo storage 功能

via HKEPC Reader for Android

回覆  stevemak

係無嗱嗱...........昨晚熄機前都冇事,部機從未跌過或受過任何撞擊。 ...
logoff 發表於 2021-8-21 17:43

有人跌過你部機無話你知 or 放窗台朝早曬住?

回覆 5# NeTZoO

肯定冇跌過,亦從未放喺陽光直射嘅地方。

咁就慘喎 .... 升級吧

回覆  NeTZoO

肯定冇跌過,亦從未放喺陽光直射嘅地方。
logoff 發表於 2021-8-21 18:19

好耐之前
自己有部 LCD Mon 嘅退役手機
應該係 Moto defy

放响櫃喥2~3年喥
又係咁,自己內爆漏汁

估唔今時今日
都仲有啲咁嘅 Product detect

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

我會非常非常唔捨得嗰個unlimited google photo storage 功能

via HKEPC Reader for Android ...
jimmyboy 發表於 2021-8-21 18:02

唔係跟戶口?
轉機就冇左?

咁就慘喎 .... 升級吧
AndyTang 發表於 2021-8-21 19:19

volte 始終係一個係非常重要嘅考慮因素........
用緊 CMHK,漸漸感覺到個問題浮現出嚟。