[會刷rom] Poco F3 vs Mi 10T Pro ,買邊部好?

大約$3500, 希望買到s870, s865+
ching有冇其他型號提議

hkpcchk 發表於 2021-9-2 22:51

買反嚟刷Poco F3,如果忍到可以等1111,應該2199人仔買到

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用人仔買果D就唔係f3啦-> k40 pro

Vivo X60

poco 同redmi ,佢地既質素,用既質料,有冇高低之分?
會唔會某系列,特登用下欄野賣俾外人

用人仔買果D就唔係f3啦-> k40 pro
normalyan 發表於 2021-9-3 11:03

刷完咪變咗F3囉

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

hkpcchk 發表於 2021-9-2 22:51

K40同K30S 兩部都用過,主要在於重量同發熱需要衡量
前者870,手感輕巧,遊戲時發熱較強,真係會辣手
後者865,手感略重,遊戲時發熱控制較好

買反嚟刷Poco F3,如果忍到可以等1111,應該2199人仔買到

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
cyberyeah 發表於 2021-9-3 00:19

剛入手F3 8+256gb,$2649

via HKEPC Reader for Android

剛入手F3 8+256gb,$2649  

via HKEPC Reader for Android
lam2004 發表於 2021-9-5 07:49

邊度入手咁平?

我都無啦啦發現個account有兩張$450現金券,屋企人淨係用youtube同wechat,所以買左兩部,一部fd要,一部比屋企人,用左$450券再用red card,扣左回贈6+128 $2255.X 我覺得好低玩