黑鯊4 值不值得入手?

自己剛買左新手機,現時幫別人買新機

暫時目標是黑鯊4(8+128),原本有考慮過rog,但想避一避888,所以考慮870的黑鯊4.

想問下,此機有沒有大問題?
現時此機(8+128)在香港是否都缺貨?

我也正考慮此機,但輻射(sar value) 好像比較高,有點擔心

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

我也正考慮此機,但輻射(sar value) 好像比較高,有點擔心

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
waterloo1000 發表於 2021-9-7 15:34

8+128到處都缺貨。。。

暫時目標是黑鯊4(8+128),原本有考慮過rog,但想避一避888,所以考慮8 ...
那天的承諾 發表於 2021-9-7 14:22

我同事用緊,呢個價位算係咁,
最大缺點個Mon質素麻麻,
其實870並唔係傳說中咁慳電,
100%打個零鐘機大約得返20%,
亦唔係唔熱只係無888咁熱。

100%打個零鐘機大 ...
arrychiu 發表於 2021-9-7 16:05

870一定冇865咁堅電

via HKEPC Reader for Android

麻煩幫忙問問你同事,佢買部機時,盒子那2塊封條是否粘不緊?(因為冇留意,賣家已經開左盒比我試機)
另問,是否購機後有問題只能直接去代理度(觀塘)

打機邊部都會熱,我用緊米11 打2舖王者都要休息下。我個仔部1+7T 仲熱過我

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

麻煩幫忙問問你同事,佢買部機時,盒子那2塊封條是否粘不緊?(因為冇留意,賣家已經開左盒比我試機) ...
那天的承諾 發表於 2021-9-7 20:27

佢買國行12/256

暫時目標是黑鯊4(8+128),原本有考慮過rog,但想避一避888,所以考慮8 ...
那天的承諾 發表於 2021-9-7 14:22

最近見到有更新可以用得NFC
我就係豐澤網店買咗部12+256比老婆用
暫時冇咩問題出現
8+128 豐澤網店仲有得買
不過留意佢冇火牛跟
要用盡佢最快既充電速度就只能淘X買佢原裝2腳牛

865 plus 同 865 我都有,都係熱, 不過冇888同870熱
最唔熱真心得835,可惜835今日連lol wild rift 都lag 要全low