三叔 watch 4 classic 到手簡單開箱

三叔 watch 4 classic 到手簡單開箱,本來話10/9先 ship,點知今日就有 SF 哥哥仔打來話送緊來  都是用網銀有 8%回賺張卡買的,叫做都平DD

買之前研究左好耐,終於都買classic 版,因為有個 stainless steel dail 保護,個 display 無咁易花,上周已買定玻璃貼,即貼上,setup 好就用得:

原裝錶帶唔好帶,好在也買定了副廠帶,TB 買20mm就 ok

可用來講電話,都算是另類 Android phone 掛,可放這區啦可

之前有用過 galaxy watch,這次改用 wear os 3,有少少流暢左,但不會快到 835 手機 cpu 咁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好靚但好貴   你戴有些大

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

嘩大隻到吖隻錶

But Credit cards are dropping support on Samsung watch now.

好靚但好貴   你戴有些大  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
JLV1818 發表於 2021-9-9 22:51

是,因為我手幼,但我鐘意大 display,已開始老花

But Credit cards are dropping support on Samsung watch now.
mouseman 發表於 2021-9-10 07:11

Watch 4 就算唔用Samsung Pay,都仲可以用Google Pay。

mouseman 發表於 2021-9-10 07:11

什麼意思?

是,因為我手幼,但我鐘意大 display,已開始老花
f16 發表於 10/9/2021 07:38

大得有啲誇張
樓主你呢隻係46mm?

請問是否一日一充電?

錶不稱身
Samsung Gear S 岩你 2吋弧mon