VIP有特權? 我個FD拒話收到SMS , 11月19號入場  我見facebook活動係11月22號先開始??? ...
bicycle_bicycle 發表於 2021-11-17 19:22

你遲登記啫 今年vip只能揀19號頭兩場 之後都全部公開 至於19至21冇得你book 因為個個都要早啫

我呢個vip就19號冇假放 揀唔到。。。
其實如果vip有特權 就好應該每日最早嘅一場俾vip.....

Btw 今日出post講有咩賣   iphone 12 mini 64gb, samsung a31, samsung s20ultra 256gb, samsung tab a
我真心唔求呢啲 有正嘢就得。。。。

我都中咗19號
之前幾次去都執唔到筍嘢,希望今次可以執到啦……

唔知仲有乜野買呢,聽朝去先

我都中咗19號
之前幾次去都執唔到筍嘢,希望今次可以執到啦……
hk133 發表於 2021-11-18 00:41

我揀左20號 4點... 都應該冇乜好野執

被抽中21/11 1900
應該乜都無哂..
p.s. 其實想睇下家電, 如雪櫃/電視個d

被抽中21/11 1900
應該乜都無哂..
p.s. 其實想睇下家電, 如雪櫃/電視個d
chuwest 發表於 2021-11-18 12:22

想買家電就唔怕啦

唔知仲有乜野買呢,聽朝去先
arartete 發表於 2021-11-18 10:53

我以前入去係只為買平價原廠保護殼 20蚊 甚至9蚊都有
但呢兩三次都唔見有呢啲賣  過完排隊開嘅特賣場 accessories嚟嚟去去都係嗰堆  s9 a5(2016),a7(2016)
但明明s10+殼我都喺特賣場買過啦 點解冇新貨

我以前入去係只為買平價原廠保護殼 20蚊 甚至9蚊都有
但呢兩三次都唔見有呢啲賣  過完排隊開嘅特賣 ...
dinonam 發表於 2021-11-18 15:48

我都未去過, 所以聽日諗住第一個時段去睇下有冇野岩, 見佢有iphone 12 mini ,如果去到仲有可以諗下,換走我部XR