市面上仲有無新的 4吋 mon 的 android 手機?

如題,androud 8 或以上。。。

其實d 平機,鏡頭麻麻會唔會掃唔到code?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
hkocx 發表於 2021-11-25 08:41

唔會啦, 掃QR code嘅要求好低

呢個牌子以前曾經被罰
或者可能較安心

不過唔知有無中文android介面? ...
utopia 發表於 2021-11-25 08:17

用得嚟做安心機.  仲怕佢會有spyware?
安心本身都係 spyware

Sugar A100 (3.5" IPS 螢幕|1300萬像素鏡頭|特大喇叭|實體按鍵)
上市日期:         2021年11月
制式:         4G/3G/2G ...
stephen1029dog 發表於 2021-11-22 10:53

3.5" 芒, 但唔細部囉

另見Apple iPhone SE (第1代) 64GB  約HK$1,260
安心我諗都用到
stephen1029dog 發表於 2021-11-22 10:57 AM

唔洗「諗用到」,SE1我日日用緊,latest ios update
不過二手機見好多是粉紅色, 男士可能唔鍾意

買二手機都ok

500買左部PH1連360cam,可以裝lineageos 18.1 android 11

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
hkocx 發表於 2021-11-25 08:41

會掃得慢 唔會掃唔到
要對焦同埋開相機可能要等一等

呢個牌子以前曾經被罰
或者可能較安心

不過唔知有無中文android介面? ...
utopia 發表於 2021-11-25 08:17

比照騙銷售手法既山寨安全我單純指hw
sw上,反正如果純掃code
都係永遠offline airplane mode