回覆  QAFHK
有諗過,係搵唔到電量資料,夠頂24小時既我覺得都OK

palm phone都可以考慮~ ...
齋胡 發表於 2021-11-20 17:28

同事買咗部soyes 好似係xs,開飛行模式每日扣6-7%,其實除咗安心岀行,唔好諗有其他功能可以用到,因爲mon太細,打唔到字,我自己兩年前都買咗部黎玩,好似3寸mon,基本上係超難打字

如覺得Unihertz Jelly貴,仲有一部考慮,plam pvg100,美版平,3.3寸mon不過好似得3G,行435 3+32
當然,我都係推介qin2pro,刷咗國際rom就用得,超碼叫打到字,聽到歌,導行,whatsapp,wechat到,哈哈哈

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今星期已經返晒貨, 數碼通及豐澤都話有貨
utopia 發表於 2021-11-19 21:45

想問下邊間有貨?  問過都無。。。

一兩年前淘過部ktouch i9
系統係比較垃圾,不過whatsapp,alipay , wechat 同安心都行到。
最離奇係simplifly 卡仲有volte 添
作為一部玩具又ok 的。

日本Balmuda Phone................

4.9 吋顯示屏, 行android 11

但貴到飛天

日本Balmuda Phone................

4.9 吋顯示屏, 行android 11

但貴到飛天
HAKAIDER 發表於 2021-11-21 18:14

我要平到遁地的機。。。

sharp R2 compact?

想問下邊間有貨?  問過都無。。。
Kin_2012 發表於 2021-11-21 15:30

你上豐澤網頁查看有貨分店
然後打電話去問吧
之前四十幾間店有,現在只約有十間
睇嚟安心機仍有大市場
https://www.fortress.com.hk/zt/p ... phone/p/BP_12463109

好多師兄都係用Jelly2喎~ 我早排個screen觸控死咗, 寄返去換部新機畀返我, 真係幾滿足到我呢啲迷你機控~~

樓上ching講嗰部 多親2Pro 我都好有興趣, 可惜買唔到國際版, 又唔識刷rom, 如果唔係都想整部玩吓

你上豐澤網頁查看有貨分店
然後打電話去問吧
之前四十幾間店有,現在只約有十間
睇嚟安心機仍有大市場
...
utopia 發表於 2021-11-22 08:44

問左啦,唔計陳列品,得幾間有紫色...仲要無得訂

Sugar A100 (3.5" IPS 螢幕|1300萬像素鏡頭|特大喇叭|實體按鍵)
上市日期:         2021年11月
制式:         4G/3G/2G
作業系統:         Android 8.1
處理器:         Quad-Core 1.5GHz
顯示屏:         3.5吋
解像度:         480 x 320
前鏡頭:         500萬像素
後鏡頭:         1300萬像素
記憶體:         2GB
容量:         16GB
功能:         雙卡,SD卡槽
重量:         145g
尺寸:         142.8 x 62.2 x 12mm
電池容量:         2500mAh

HK$599