終於領略到呢度有巴打話Vivo CS售後服務有幾好...

友人部x60定70已經用左幾年過晒保養...

友人既WS原文:
今早開始,個屏幕無Q端端出現條綠色綫,開頭頗暗,越黎黎明顯,下晝打畀客服中心,問吓是否要換,佢問我有冇跌過或入過水,我話冇,佢話如要換都要等兩至三星期,因我部嘢太舊,個Mon.要喺大陸寄黎,我問大約要幾銀,出乎意料,佢話如果唔係人為破壞,是免費的,我話已過保養好耐喎,佢話都包,我本來諗住唔太貴都整
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

友人既WS原文:
今早開始,個屏幕無Q端端出現條綠色綫,開頭頗暗 ...
buscocamp 發表於 2024-4-26 18:25

其實大陸嘅服務係全球做得最好

via HKEPC IRF 5.1.14 - Android(5.1.2)

via HKEPC IRF 5.1.14 - Android(5.1.2)
cyberyeah 發表於 2024-4-26 18:30

小米算係?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

cyberyeah 發表於 2024-4-26 18:30

今次佢應該係講緊Vivo香港代理嘅服務。

via HKEPC IR 5.1.14 - Android(5.1.2F)

友人既WS原文:
今早開始,個屏幕無Q端端出現條綠色綫,開頭頗暗 ...
buscocamp 發表於 2024-4-26 18:25

換轉係Samsung睬你都有味

小米算係?
xader 發表於 2024-4-26 18:33

腥趕小米肯定唔係(親身體驗過), 國內小米應該 ok.

意外地試過VIVO香港售後,係跟得幾好

via HKEPC Reader for Android

換轉係Samsung睬你都有味
wildcat2005 發表於 2024-4-26 21:36

更準確是香港 Samsung, 印度Samsung免費更換 mon+電池
https://indianexpress.com/articl ... green-line-9284320/

更準確是香港 Samsung, 印度Samsung免費更換 mon+電池
扑街仔 發表於 2024-4-26 22:02

香港 Samsung 免費更換 mon+電池 ?