師兄俾的見電: Iphone VS HTC Magic

師兄俾的意見: Iphone 3G VS HTC Magic

邊部好的呢....

Magic

起碼有A2DP支援, 但大家都冇藍芽傳送檔案

原帖由 Esquire 於 2009-6-5 01:22 AM 發表
Magic

起碼有A2DP支援, 但大家都冇藍芽傳送檔案

點會呢, IPHONE 3G好似可以SEND野哦. 唔知係唔係呢.=.=

原帖由 laurence 於 2009-6-5 01:26 發表

點會呢, IPHONE 3G好似可以SEND野哦. 唔知係唔係呢.=.=

要JB左先得
個application叫iBluetooth,要俾錢的

原帖由 marcojr 於 2009-6-5 01:44 發表

要JB左先得
個application叫iBluetooth,要俾錢的

唔好誤導人,
IPHONE3.0就出,下星期內
beta版試用過,一定有BT
其實IPHONE本身就有, 不過APPLE唔開俾我地用姐

原帖由 oxygenshing 於 2009-6-5 09:31 發表

唔好誤導人,

收埋唔俾我地用
唔知MAGIC 又係唔係收埋唔俾我地用呢

回覆 1# 的帖子

你嘅要求係咩先?
無要求都唔知點答你...

原帖由 David Kirk 於 2009-6-5 11:12 發表

magic 邊有得收, open 既os

咁又唔知啦...
因為佢比SDK 個 API, 根本就無 bluetooth 既野
而機能上無呢個 function 就唔知啦...

原帖由 oxygenshing 於 2009-6-5 09:31 發表

唔好誤導人,

咁confirm左正式3.0 firmware都有?