有CHING用PCCW个$203无限7.2M PLAN吗?

今日问SALES,话有iphone plan $191+$12无限,但是要认O.S.,不能用Android/netbook.

PCCW个网O.K. 吗?

just join PCCW $103+$12 500MB
Okay.

差$8x,点解吾用无限???

今日问SALES,话有iphone plan $191+$12无限,但是要认O.S.,不能用Android/netbook.

PCCW个网O.K. 吗? ...
tanker 發表於 2010-9-25 02:55

現正使用 ! 按此價格是 可以接受的
不過要視乎閣下經常出入的地方 訊號強弱 , 因室內工作的 地點 應有分別

現正使用 ! 按此價格是 可以接受的  
不過要視乎閣下經常出入的地方 訊號強弱 , 因室內工作的  ...
palmtree 發表於 2010-9-25 17:51

CHING,你觉得 PCCW 满意吗,速度合理吗? 有没有试过收吾到的情况? 应该比在 SMARTONE & 3 之间吗?

just join PCCW $103+$12 500MB
Okay.
kevtang 發表於 25-9-2010 11:05

C HING ... 你個PLAN點出GA ? $103 +$12 ? ....

點解.. 我的500MB PLAN 係...$153 包隊道?

CHING 你個$198+$12 PLAN 係邊到出GA 咁平GE???

CHING 你個$198+$12 PLAN 係邊到出GA 咁平GE???
kzwin 發表於 2010-9-26 01:17

门市问 sales 哥哥,有个 iphone 带机 plan, $191+$12, 条件要一定用 iphone 同登记 iphone 个 code.

咁我明日去問下先~~THX