有冇人用whatsapp?

我想問下我部4.1 jb 左既,裝完whatsapp 一開佢自己彈返出去,有尨解決方法呀

我想問下我部4.1 jb 左既,裝完whatsapp 一開佢自己彈返出去,有尨解決方法呀
長勝飛龍 發表於 2010-11-16 23:35

Download 過第二個,有啲 site 係咁... 印像中 mediafire download 果個 source 無問題

Download 過第二個,有啲 site 係咁... 印像中 mediafire download 果個 source 無問題 ...
astray 發表於 2010-11-16 23:37

有冇link 可以提供呀師兄!

比$0.99usd買。

師兄連$7.8港幣都俾唔起,小弟覺得呢類人最好唔好用Whatsapp。

師兄連$7.8港幣都俾唔起,小弟覺得呢類人最好唔好用Whatsapp。
ntony 發表於 2010-11-17 11:00

咁你唔好同我講去同連幾蚊都crack 既cracker 講啦有錢人

咁你唔好同我講去同連幾蚊都crack 既cracker 講啦有錢人
長勝飛龍 發表於 2010-11-17 12:37

唔係話你窮。
cracker自己都要俾錢買個app返黎crack,好大部份cracker係為興趣。我鍾意起HKEPC討論呢個topic,有問題?

唔係話你窮。
cracker自己都要俾錢買個app返黎crack,好大部份cracker係為興趣。我鍾意起HKEPC討論呢個to ...
ntony 發表於 2010-11-17 12:52

你鐘意咪自己開post 討論lor,我問人點解彈apps 同你堆廢話好似冇咩關系wo

點解我search 唔到有個咁既 app??