經過今次發佈會, ching們有咩新出機方案??

既然都無咩突破性更新
但又想用ios
考慮緊用ipod touch with galaxy note

利益申報 : 無使用任何smartphone

真係唔介意帶多部機出街, 叉電要叉多部機?
其實點解你想用iOS?

回復 2# 小平

我唔介意帶多部機出街
不過 我唔想用android, 以前我用過hero 同lg 2x
但都唔太鐘意個market, 任何時候上去都係一樣既apps
佢可能太唔user-friendly, 唔似ios 有top25,
而且ios大部份apps都 令過android

回復 3# fai420

我都想, 暫時經濟能力有限, 我都想ipod touch - > ipad- -

回復  小平

我唔介意帶多部機出街
不過 我唔想用android, 以前我用過hero 同lg 2x
但都唔太鐘意個market, ...
kiucat 發表於 2011-10-5 08:50 PM

c hing, 新版 android market 已唔唔係咁, 而家會有 top software..list

回復 6# hkpop

係-3-?? 睇黎我真係脫離android好耐
但係android 2.3.5定咩系統先有

回復  hkpop

kiucat 發表於 2011-10-5 09:42 PM

我用 Android 2.2 同 2.3.3 都有新版 android market....
我 IOS 同 Android 平台的機都有用, 其實真係各有各好,
不過 android 平台的確比以前進步不少......

但都唔太鐘意個market, 任何時候上去都係一樣既apps, ...
kiucat 發表於 2011-10-5 20:50

以前還以前,早兩年Android啱啱起步,當然好多嘢未完善。
而家嘅Android已經唔同晒。

回復  hkpop

kiucat 發表於 2011-10-5 21:42

3.1.5 的android market 已有
即使網上(電腦)的market 都有排行榜