回復 22# wongkit23232223

最新資料大家睇睇,師兄無吹水,好多人做緊野!!!
    http://heyuxun.blog.163.com/blog/static/187026439201142491036296/

但香港始終少好多.. 香港叻programming既人不多..
我自己 係junior programmer.. 都唔識做d 咁自動化既野. ...
Poissons 發表於 2011-11-20 23:47

等我寫左個按鍵精靈以為自己好勁

買部自用真係難
最衰六月先上3台買左GS2
家陣再上台買機點頂到個月費呀/.\

IFC MALL
hkhot 發表於 2011-11-20 23:50

ching.. 整d 更強既 幫下我地 :(

太強大

要諗吾太難,但有冇時間去實現就係一個問題,又要寫又要DEBUG,又要試下WORK吾WORK ...
hkbpc 發表於 2011-11-20 23:50

係呀..又要寫code又要debug..
我之前識左個check 開賣..之後都無改良無用lu~

買部自用真係難
家陣再上台買機點頂到個月費 ...
wongkit23232223 發表於 2011-11-20 23:51

寫個出來玩下XD
一陣比人拎去左二手區到用 HAHA

回復 22# wongkit23232223

http://store.apple.com/hk/help/contact

我都搵左陣,好似得打電話,
係唔係叫報紙跟進會快d?

係呀..又要寫code又要debug..
我之前識左個check 開賣..之後都無改良無用lu~
Poissons 發表於 2011-11-20 23:52

最緊張係多人買,容易死SER,又要諗定後路點處理

順風順水,有邊個吾識寫XD

出ERROR 就係咁先,又要DRTERMINE 好多野

買部自用真係難
家陣再上台買機點頂到個月費 ...
wongkit23232223 發表於 2011-11-20 23:51

真係無咁既心機,如果有一team 一齊搞,都仲好d.. 孤單作戰,..唔想寫-.-

回復 36# hugonic

外國電話黎/.\
小弟我英文好屎

香港人想炒iPhone賺大陸人錢, 當大陸人已不需靠香港人買iphone,
同時又與香港人搶貨時, 香港人就說他們不是....
靜下來,想一想..誰弄出來這事情出現?誰助長炒作?
如果不是大量訂購而賣出去賺錢我話, 我想在apple store訂一定訂到來自用, 同時也不會令大陸人有機可剩. 唔岩聽勿插