最緊張係多人買,容易死SER,又要諗定後路點處理

順風順水,有邊個吾識寫XD

出ERROR 就係咁先,又要DR ...
hkbpc 發表於 2011-11-20 23:55

係ar~ 佢個預訂.. 有seed 我都未諗點post 張form去check..
不過算la~ 寫得黎,又驚唔準.. 又驚會miss

搞得黎.. 一陣又唔夠人地自動化script快.改得黎.. 出iphone 5 la!! 自己又唔係叻

但佢o地去拎貨,點樣過check ID o個關?

連張證都係假?行使假文書好大罪喎

回復  wongkit23232223

我都搵左陣,好似得打電話,
係唔係叫報紙跟進會快d? ...
hugonic 發表於 2011-11-20 23:53

無錯
最好找下的政府部門...
蘋果搞亂香港

其實HKID真係OK, 中國自己有STORE, 冇理由ACCEPT內地ID
bee8013 發表於 2011-11-20 23:42

香港人一樣係canada 買ip4s 返香港放

畢竟國內都有強勁需求,價錢自然上升,有邊個吾會去食埋一份

有邊個吾想分國家/地區賣,好似如果香港咁,只係限HKID 買,香港人相信真正用家要買都吾難,當然你再比其他人,無人理到你

但現時而言國內人都可以訂埋一份,咁就變到同中國開賣冇咩分別

回復 40# joehkg

我唔認為香港人唔炒I風
大6人就唔會出手
你知唔知而家咩情況?
而家香港行貨比大6行貨平成1000蚊呀
係大拿拿1千蚊呀
你覺得大6人唔會做D野去解決供應不足問題?
住深圳既, 去返香港維修部有幾遠?
平1000蚊買部港行唔好?

係ar~ 佢個預訂.. 有seed 我都未諗點post 張form去check..
不過算la~ 寫得黎,又驚唔準.. 又驚會miss

搞得 ...
Poissons 發表於 2011-11-20 23:56

有本事可以寫番出去賣既-.-

不過即使遲下再開賣都吾係咁好利潤,過左第一水
而且就算真係寫到,IFC 個度都係 限一個HKID ,又可以借到幾多個番來丫

我係支持各位寫信去投訴
APPLE講明係FOR最終用家
而家咩事
大部分比晒大6黃牛

800 908 988 香港蘋果sales support
Mon to fri 9am to 6pm

香港人一樣係canada 買ip4s 返香港放
byleung 發表於 2011-11-20 23:58

唔好玩啦
人地係住加拿大之後寄返香港畀親人賣
我都幫人放左四部
問題係大陸人家陣當正香港apple store係佢內地其中一個分店
你話同香港炒家搶都算
家陣成個大陸咁多萬人同你搶喎
點夠佢地黎?

都係果句啦
自用上台
炒賣買唔到

我之前先上完台黎
唯有求神畀我中一次啦