平平地入咗只32G Lightning U DISK手指

上個月系大陸JD以kickstarter形式150人仔入手.琴日快速送到.有MFI認證.宜家仲研究更只App點用
簡單測試可以直接播放手指入面嘅影片.返工底片用一流.由於我用更全包式保護套.每次都要拆套先用到.同埋呢只手指插入電腦會顯示可以行USB3.0速度.不過跟機條線只系普通Micro USB短線.無得享受....

.

.

.

.

.

.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

既係用全包膠套點解唔買無線手指?64GB香港都係賣三百幾,你而家150人仔都成兩舊了, 仲只得32GB,又要插嚟插去。

via HKEPC Ionic Reader v0.5.0 - iPad

插左iphone的存取速度快嗎?我都想買件玩玩

既係用全包膠套點解唔買無線手指?64GB香港都係賣三百幾,你而家150人仔都成兩舊了, 仲只得32GB,又要插嚟 ...
momo4321 發表於 2016-3-18 11:49

無線手指jj here 64gb 印象中無3百幾咁平 好似都4xx

既係用全包膠套點解唔買無線手指?64GB香港都係賣三百幾,你而家150人仔都成兩舊了, 仲只得32GB,又要插嚟 ...

無線手指?請問有無link?

via HKEPC Ionic Reader v1.2.4 - iPhone

64GB香港都係賣三百幾?咩牌子啊?

無線手指jj here 64gb 印象中無3百幾咁平 好似都4xx
yeung.w.k 發表於 2016-3-20 00:35

黃金大把,64GB已降到360一支了。

64GB香港都係賣三百幾?咩牌子啊?
aeolian2009 發表於 2016-3-20 08:19

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

快餐A 發表於 2016-3-20 09:57

呢隻都好用架,我都有買。但會走電。差滿放一兩個月冇用就冇晒電。

常用非常ok,唔重。