邊度查到 safari 最近有咩 update

我公司用 iphone 既同事 , 最近都去唔到公司網站某個 page , 懷疑係最近既 safari update 完就出事

請問邊度查到 safari 最近呢次既 update , 係 update 左 d 咩 ?

thanks

生果update野不嬲吾話你知     到出事一定係你就佢       改哂網頁程式就佢

生果update野不嬲吾話你知     到出事一定係你就佢       改哂網頁程式就佢 ...
cyberx131 發表於 2017-7-11 20:23

如果官方冇講 , 有冇民間既方式可以查到 ?

thanks

如果官方冇講 , 有冇民間既方式可以查到 ?

thanks
peterchu1 發表於 2017-7-11 22:22

冇,ios係封閉系統

冇,ios係封閉系統
Andyios 發表於 2017-7-12 06:45

咁真係好唔方便 , 咁樣用戶點作改動 ..

回覆 1# peterchu1

會唔會safari提升左保安度?

上面D人真係搞笑,唔識野就唔好係度吹

Safari係綁iOS,唔會獨立upgrade
功能性變更基本上係發佈會會講
安全性變更就係唒呢度,不過你要查係查iOS唔係Safari
https://support.apple.com/zh-tw/HT201222

上面D人真係搞笑,唔識野就唔好係度吹

Safari係綁iOS,唔會獨立upgrade
功能性變更基本上係發佈會會講
...
tuyylihk 發表於 2017-7-12 09:26

唔該先 , 但我地同時係呢兩星期去唔到某個 page , 但照呢條 link , 呢兩星期冇 update

唔該先 , 但我地同時係呢兩星期去唔到某個 page , 但照呢條 link , 呢兩星期冇 update ...
peterchu1 發表於 2017-7-12 11:27

你唔upgrade個iOS佢根本唔會自己upgrade
safari只會同iOS一齊upgrade

你唔upgrade個iOS佢根本唔會自己upgrade
safari只會同iOS一齊upgrade
tuyylihk 發表於 2017-7-12 11:46

咁講法就解譯唔到點解呢兩三個星期我地同時去唔到個 page ..