[配件] 想知用Iphone XR XS 既用家用唔用套

小弟用緊XS MAX, 一直都有用開套。但事源前日打算除出黎抹下部機先發現原來唔用套個手感正咁多!。但係諗深一層萬一有D咩事傷既又係部機,話哂底面都易爆, 真係唔知點好。

你地呢?

買applecare+

買applecare+
Andyios 發表於 2019-3-4 12:35

都係

由iPhone 7 Plus 開始 到現家 XS 都係裸機
我覺用唔用手機套 好睇你本身拿手機 個手感 手細拿大機用埋套都會易跌 只係套保護左
所以我先由Plus 轉 Xs 而唔買max 既原因
買max 我裸機 一定易跌 因為7 plus 都跌過幾次 最後撞角 爆底玻璃同液晶 (保護貼沒有爆😂)

由iPhone 7 Plus 開始 到現家 XS 都係裸機
我覺用唔用手機套 好睇你本身拿手機 個手感 手細拿大機用埋套都 ...
【傑仔】 發表於 2019-3-4 16:01

7 plus爆底玻璃?乜7 plus係玻璃底嗎?

7 plus爆底玻璃?乜7 plus係玻璃底嗎?
laughing 發表於 2019-3-5 19:12

我咪解釋左保護貼沒爆囉 因為撞角
抽水還抽水 望清楚

我咪解釋左保護貼沒爆囉 因為撞角
抽水還抽水 望清楚
【傑仔】 發表於 2019-3-5 20:06

係你自己寫到唔清唔楚
爆玻璃同液晶就ok,加個底字做乜?
望清楚,鍵盤戰士唔係咁做既下華

小弟用緊XS MAX, 一直都有用開套。但事源前日打算除出黎抹下部機先發現原來唔用套個手感正咁多!。但係諗深 ...
i5201314 發表於 2019-3-4 12:11

跌花會,爆真係冇

我部XS MAX由高處跌下幾次,都係花左,同崩少少

買左APPLE CARE所以都冇咩所謂

係你自己寫到唔清唔楚
爆玻璃同液晶就ok,加個底字做乜?
望清楚,鍵盤戰士唔係咁做既下華 ...
laughing 發表於 2019-3-5 21:22

樓主既問題唔答
因為我個底字 抽水 仲話鍵盤戰士
你真係夠曬高質 師兄🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
不再回應