iphone 7 過完資料比iphone 11 pro max 之後,就loop 起個hello 畫面度

我首先用itune backup iPhone 7 的資料,之後回復返去iPhone 11 pro max 度,但當時iPhone 11 pro max reboot 完之後,出面"hello"畫面,之後出現"更新完成',按繼續之後,出現"資料與私隱政策",再後"繼續',又去返"hello" 畫面

請問點解會係咁?

thanks!

bug 黎, 拔sim 斷wifi 才可繼續

TOP

bug 黎, 拔sim 斷wifi 才可繼續
lckfm 發表於 2019-10-7 07:17


得左了,唔該哂lckfm 兄

TOP

同埋想問當由舊機過資料去新機後,個介面(輸入法和卓面背景)好似唔係ios 13

請問有無方法可以有返舊資料,但個介面跟返ios 13?

TOP

bug 黎, 拔sim 斷wifi 才可繼續
lckfm 發表於 2019-10-7 07:17



    係喎.....THANKS

TOP