iPhone 送的 Apple TV ???

iPhone 送的 Apple TV  ...  請問點送的? 開始登記未?

其實呢份1年的APPLE TV有冇野睇?

如果買左部二手... 係咪拿唔到?

送的是apple tv+. 11月1日首播. 依家還未有. 免費一年只限由9月10後買的新機. 有3個月限期開通免費. 好似係咁.

送的是apple tv+. 11月1日首播. 依家還未有. 免費一年只限由9月10後買的新機. 有3個月限期開通免費. 好似係 ...
MirageKnight 發表於 2019-10-7 16:49

想知有冇話要點拎

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

想知有冇話要點拎

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
K852741 發表於 2019-10-7 21:15

重點係點扲?

重點係點扲?
小小米 發表於 2019-10-7 21:35

未有公怖. 等11月1日啦. . 你9月10日後買記. 到11月1日還用緊. 唔會少咗你的.   . 我估用得apple tv app來看. 應該係11月1日你click落個apps時自己問你active唔active 1 年free. 如果你部機第一次做activation係9月10日之後. apple不溜認機唔認人唔認單.

未有公怖. 等11月1日啦.  . 你9月10日後買記. 到11月1日還用緊. 唔會少咗你的.    ...
MirageKnight 發表於 2019-10-7 21:44

係咁都好啲