請問 iphone 11 睇 youtube 睇唔睇到 hdr 片

Xs, 11 pro 都睇到,係唔知 11 得唔得!?!希望大家解答!

我連PRO都開唔到HDR

回覆 2# kenken33

點會,只係youtube 睇有 hdr 的片,Xs Max 己經冇問題
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  kenken33

點會,只係youtube 睇有 hdr 的片,Xs Max 己經冇問題
zole 發表於 15-10-2019 01:02

IOS 13 pro max唔見有HDR選項,以前玩個FD部XS 舊IOS反而有得開HDR

可能要等youtube app 出更新先支援。

IOS 13 pro max唔見有HDR選項,以前玩個FD部XS 舊IOS反而有得開HDR

可能要等youtube app 出更新先支援。 ...
kenken33 發表於 2019-10-15 01:07

你睇個D片都要本身support HDR先會有HDR選... 就好以10幾年前D片得720, 480...唔會有1080, 4K俾你選.

PS. tested. .. HDR 片都無得選. 等google fix youtube apps....   

你睇個D片都要本身support HDR先會有HDR選... 就好以10幾年前D片得720, 480...唔會有1080, 4K俾你選.

...
MirageKnight 發表於 15-10-2019 03:05 AM

youtube iphone app 得1080,又無hdr,真係好鬼差

youtube iphone app 得1080,又無hdr,真係好鬼差
pakchi70 發表於 2019-10-17 00:00

Google依D小氣鬼. 係個youtube加多幾句code就OK的事. 偏偏就唔做. 等反幾個月先來加返支援...

應該唔得

新版youtube終於加返HDR支援俾Iphone 11系列.

新版youtube終於加返HDR支援俾Iphone 11系列.
MirageKnight 發表於 2019-10-21 19:52

我部 Xs Max 最小十日前睇 HDR 片己經 見到有選 hdr