請問taobao 有無iphone 線好介紹?

請問taobao 有無type a 和type c 的iphone 線好介紹?

綠聯用唔用得過?

同埋有mfi 是否代表支援pd ? 可以行到快叉?

thanks@!

你去深水埗福仁睇下,幾十蚊有條,快充一定係type c

請問taobao 有無type a 和type c 的iphone 線好介紹?

綠聯用唔用得過?

同埋有mfi 是否代表支援pd ? 可以 ...
ronan 發表於 2020-9-2 20:34

全部用緊綠聯
A/C都有
平得黎唔算易壞
有聞佢有保養 可以儲埋一堆俾佢試下換

全部用緊綠聯
A/C都有
平得黎唔算易壞
有聞佢有保養 可以儲埋一堆俾佢試下換 ...
風吹草動 發表於 2020-9-3 01:41

唔該師兄
頭先起taobao 買左一條綠聯type c lighting $ 59 人仔和兩條綠聯type a lightning $77/兩條

原來綠聯價錢都唔平

A頭買哩條好過啦
cyruschan112 發表於 2020-9-3 22:32

呢條線3個月都唔夠就壞
成80蚊夠我買幾條綠聯LU

唔該師兄
頭先起taobao 買左一條綠聯type c lighting $ 59 人仔和兩條綠聯type a lightning $77/兩條

原 ...
ronan 發表於 2020-9-3 22:08

因為lightning線有果粒認證晶片 最平都好似廿零蚊(最普通既款

TYPE C因為行到PD 所以又係會貴D

唔該師兄

原 ...
ronan 發表於 2020-9-3 22:08

咁仲乜要淘
去李+*網店去鋪拎唔洗運費
https://www.fortress.com.hk/zt/p ... -c-cable/p/11968869

仲有香港保用

綠聯用唔用得過?

同埋有mfi 是否代表支援pd ? 可以 ...
ronan 發表於 2020-9-2 20:34

綠聯真係幾好用,我大部份都用佢

昨日就買左條 GP 1米, USB A 出 micro,但有埋 lighting,同 typeC,4草野,個盒有寫 for Apple,就無 MFI 標誌

綠聯 ok