正式 平果發佈會 9月15日,零晨1點 (集中討論)

要黎的終於都黎,同大陸預售post 估計差不多
主角應該係 艾瘋13,所以放艾瘋區
但係幅圖,今次好似風景,賣點係影相?
估唔到個隱藏賣點或產品

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

機背logo終於識發光(曲)

機背logo終於識發光(曲)
musicmatch 發表於 2021-9-8 14:25

有隱藏玩法.
大家用 IP ( IPAD ? IPOD ? ), 再開 SAFAI 去平果網頁. 呢個發布會, 按個 平果. 就會開左個影相實景功能.
個平果就會浮係空中. 而果平果入面就係呢個夜景. 左右扭會睇左右.
但呢個功能同今次發佈會有冇關係就唔知.
唔同關拉打鏡事? 之前曾經傳今次四個電話都有. 但又未必.....應該高街先有.

但呢個玩法又好似上年都玩過.

會唔會係暗示有衛星通訊?

會唔會係暗示有衛星通訊?
laughing 發表於 2021-9-8 21:37

但話只限小部份地方用到
應該唔算賣點

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

有隱藏玩法.
大家用 IP ( IPAD ? IPOD ? ), 再開 SAFAI 去平果網頁. 呢個發布會, 按個 平果. 就會開 ...
bobopig 發表於 2021-9-8 14:43

呢舊只係普通AR嚟, 只要A10以上的裝置都開到嚟玩.

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=31406
中國公司告 Apple 侵權勝訴:iPhone 13 有機會面臨禁售

回覆 6# ronald

我知呀, 我意思係, 佢會唔會收埋今次 D 信息係入便呢 ?
但發覺好似冇.

回覆  ronald

我知呀, 我意思係, 佢會唔會收埋今次 D 信息係入便呢 ?
但發覺好似冇. ...
bobopig 發表於 2021-9-9 18:11

冇, 就係放大個蘋果, 裏面個湖景show "9.15" (9月15日)

通常新型號出,舊型號幾時開始降價?