[開箱] 響街買左部全新有盒Nokia C7-00 $20

仲係Made in Finland,不過唔知咩國家版本
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有無鎖sim卡?

背永恒貼紙見到唔開胃

有無鎖sim卡?
hehan17 發表於 2021-9-11 17:48

無鎖,正常用到

話說我都見過呢部機好多次想買黎收藏,響深水埗見過不過部機有問題開唔到app,早幾日又見到有人賣二手$20部,不過比人買左,估唔到今日會見返呢部機仲要全新機咁好彩
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Ovi store仲開到咩

樓主似乎好留意Symbian機,我就冇咁好彩,手上Symbian機全部報廢,包括9年前花重金買嘅PureView 808。

樓主似乎好留意Symbian機,我就冇咁好彩,手上Symbian機全部報廢,包括9年前花重金買嘅PureView 808。 ...
YANG 發表於 2021-9-12 12:20

原來部C7有一行係touch唔到
808 PureView 都咁易壞,死啲乜
講真,早期Symbian按鍵機造功仲好過尾期touch mon機,特別係尾期記憶卡,micro usb塊保護膠好多都老化甩左出黎

原來部C7有一行係touch唔到
808 PureView 都咁易壞,死啲乜
講真,早期Symbian按鍵機造功 ...
一男子 發表於 2021-9-12 08:24 PM

唔知死乜,突然暴斃。
大大話話用咗5年,差唔多了。

唔知死乜,突然暴斃。
大大話話用咗5年,差唔多了。
YANG 發表於 2021-9-12 20:32

我都好想收返部808 pureview,呢部係Symbian唯一一部可以播到1080P片既機