城中名人在Fox News頻道介紹Winodws Phone

Fox News的電視訪問環節中, 名嘉賓故意攞部Nokia Lumia 900手機出來, 大大聲講部新出的Windows Phone, Nokia Lumia 900 4G LTE, 話部Windows Phone用Facebook和Twitter有多好. 主持人就不停將部Lumia 900對住鏡頭.

Fox News的Windows Phone介紹片斷(1:30min)

Fox News的電視訪問環節中, 名嘉賓故意攞部Nokia Lumia 900手機出來, 大大聲講部新出的Windows Phone, Noki ...
wild 發表於 2012-4-10 18:13

姓城中叫名人?
定係姓名叫嘉賓?
寫嗰個人都講唔出佢叫乜名

姓城中叫名人?
定係姓名叫嘉賓?
寫嗰個人都講唔出佢叫乜名
ssbb 發表於 2012-4-10 21:45

你係味唔識字. 張圖大大隻人名
不過Kourtney 講你都唔識, 味"城中名人" 易D理解LOR,
而你又唔係果個城, 唔知好正常,

只係我唔知你串MUCK

你係味唔識字. 張圖大大隻人名
不過Kourtney 講你都唔識, 味"城中名人" 易D理解LOR,
而你又唔係果 ...
棋靈王~藤原佐為 發表於 2012-4-10 21:46

奇怪一個寫唔出名嘅名人有幾名啫

ssbb 發表於 2012-4-10 21:52

Fox news段片就有佢個名:Kourtney Kardashian
google下就知佢係咪名人
佢個Twitter有5,786,696 關注者!

ssbb 發表於 2012-4-10 21:52

咁呢個係篇中文報導既問題
http://wmpoweruser.com/possibly- ... ows-up-on-fox-news/

Its pretty rare to find a tech reviewer who not only has a great grasp of the technology and market, but also who has not been warped by either Apple or Google.

One would certainly not expect to find one on Fox news, but that is exactly where Boston Globe tech expert Hiawatha Bray showed up, giving a very good account of the Nokia Lumia 900, Windows Phone and the challenges and opportunities facing the OS and handset in US.

Besides roundly endorsing the Nokia Lumia 900 and Windows Phone, Bray even went so far as to Smoke the reporter on live national TV, and explained why Windows Phone is faster at common tasks.

Its this kind of endorsement and advertising which the iPhone has been getting all along and which money just cant buy. Lets hope Windows Phone wins over a few more media types and continue to benefit from such great free advertising.

Via Foxboston.com

Fox news段片就有佢個名:Kourtney Kardashian
wild 發表於 2012-4-10 22:00

我見識少, 不過要google先搵到就唔名得去邊喇
你會唔會要google David Letterman 先知佢係邊個?

回復 7# ssbb

名人依d野,唔同地區,大家留意唔同既野,唔係個個人都會識晒咁多個所謂既名人ok=_=
如果你要一個名人全世界行到邊度講佢個名出黎都有人識,咁依種名人響依個世界其實唔係好多.如果係一定要行到全世界個個都知佢係邊個先叫名人,咁香港或者內地,台灣果d明星歌星,乜乜公司ceo,乜乜星級主持,乜乜高官都唔係名人了.
因為唔同地區都應該有返該地區既名人

同咪你講依個名,恕我見識少,真係要search先知係邊位,因為我冇留意佢既野,亦冇留意佢相關方面既野.
咁我唔識或者一部分唔識,係咪代表佢就唔係名人先?

我見識少, 不過要google先搵到就唔名得去邊喇
你會唔會要google David Letterman 先知佢係邊個? ...
ssbb 發表於 2012-4-10 22:04

佢話城中名人, 又唔係全球名人 / 香港名人
都唔知你有咩好疾

大把地方/國家既名人你唔識吧

咁呢個係篇中文報導既問題

Its pretty rare to find a tech reviewer who not only has a g ...
Phil_123 發表於 2012-4-10 22:02

你最中肯,篇中文報導想嘩眾取寵,但又唔到題
呢篇英文就講返件事個重點