诺基亚的沒落 ?:亚马逊1美分甩卖AT&T版Lumia900

当Lumia 900不能升级Windows Phone 8,降价到多少你才会选择购入呢?

網上有消息指 : 亚马逊美国启动Lumia 900的大促销活动,原价499.99美元的AT&T版Lumia 900智能手机,现在仅售0.01美元 .

当微软宣布现有Windows Phone机型无法获得Windows Phone 8升级时,诺基亚Lumia系列一下子变成了最“悲情”的产品,面临着未来应用短缺的情况,成为“过时”的产品。

诺基亚的沒落是否已經一發不可止 ?

Price From:  $0.01 (Price varies based on service type)

括號果行字盲左牙
咁樣香港零機價Tim

垃圾新聞,仲要簡體字

回復 2# 棋靈王~藤原佐為

我希望大家討論吓 : Lumia900降价到多少你才会选择购入呢? , 指出好像美國的情況 , 新聞不分是否垃圾 , 祗要是真的不是假的大家就可以公開討論 . 多謝師兄指導 !

回復  棋靈王~藤原佐為

我希望大家討論吓 : Lumia900降价到多少你才会选择购入呢? , 指出好像美國的情況 ...
ja8 發表於 2012-6-27 13:52

點分真假,你條新聞完全係誤導wor,我滿心歡喜以為1分錢買到

點知click落去買散機都係499USD
我用不了1分錢買咁即係點?

Smartphone 上台優惠活動不時都有架啦, 咁都可以吹成沒落? Android 機同埋 Blackberry 都做過同樣優惠啦
http://www.businessreviewusa.com ... nes-on-black-friday

回復  棋靈王~藤原佐為

我希望大家討論吓 : Lumia900降价到多少你才会选择购入呢? , 指出好像美國的情況 ...
ja8 發表於 2012-6-27 13:52

老老實實,如果真係賣好多出去,反而係打穩左個基礎

如果賣$2000, 賣出一千萬部, 咁即係WIN PLATFORM 起碼有一千萬以上人用, 咁做APP 既人都多D啦....咁對WIN PHONE 既發展都好D, 都唔明點解要吊高來賣.....