被生仔咁得意?
真係佢生既,最少爽過,而家...
Q-Q 發表於 2021-6-7 12:16

科技上好多生仔科技冇得爽 的

via HKEPC Reader for Android

只係個play store唔同, 超級老翻,  x佢

安唔安到PLAY ???
VEGA 發表於 2021-6-7 10:03

俾google 封左 一定用唔到
連d 舊機都用唔到

安唔安到PLAY ???
VEGA 發表於 2021-6-7 10:03

有冇Google Play唔重要,可以下載APK,
冇左Google map有好多App都用唔到,
Gmail要用網頁版,YouTube app用唔到,
Whatsapp冇得back up…等

只係個play store唔同, 超級老翻,  x佢
keroro-n 發表於 2021-6-7 12:33

超級老翻喎, 咁GOOGLE又唔告HUAWEI既?

我windows 都裝到APK, 原來WIN 10都係抄android! MacOS 都裝到.exe,  原來又係抄windows.

我windows 都裝到APK, 原來WIN 10都係抄android! MacOS 都裝到.exe,  原來又係抄windows.
louisfly 發表於 2021-6-7 14:57

混帳果然要由專業嘅嚟。

支持自主研發 支持所有國內品牌手機全部用哂鴻蒙 仲要連出口版都要用鴻蒙 (block埋GMS 等d人唔可以偷用android)
打死google 打死Android

via HKEPC Reader for Android

louisfly 發表於 2021-6-7 14:57

和稀泥