[華為]華為與Android 11

無咁多新聞時都無留意原來人地玩咗成年嘅Android 11係從來無得用,但Android 12正式版都就出,點算好呢。

無咁多新聞時都無留意原來人地玩咗成年嘅Android 11係從來無得用,但Android 12正式版都就出,點算好呢。 ...
Mathk 發表於 2021-6-8 18:22

Android 11 Google只禁止華為使用GMS
Android 12 華為已不在支持名單之列
https://inewsdb.com/%E6%95%B8%E7 ... %E5%9C%A8%E5%88%97/

無咁多新聞時都無留意原來人地玩咗成年嘅Android 11係從來無得用,但Android 12正式版都就出,點算好呢。 ...
Mathk 發表於 2021-6-8 18:22

轉用鴻蒙

不過可能都係 android 11/12底

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

Android 11 Google只禁止華為使用GMS
Android 12 華為已不在支持名單之列
Kis`s 發表於 2021-6-8 18:44

益下你啦,你講下P40 有Android Tomato 食未就得,無謂掟咁多廢link 出嚟

華記機 唔用紅矇用an12?
膽大包天

via HKEPC Reader for Android

益下你啦,你講下P40 有Android Tomato 食未就得,無謂掟咁多廢link 出嚟 ...
Mathk 發表於 2021-6-8 19:20

矛 P40  
我都係跟你問題回答....如果由回答導向返問題.....@@

既然廢...就當我無答過
失莖失莖

錯區?

錯區?

ioio999 發表於 2021-6-8 21:25

有安卓10用喎~~

Android 機廠方唔更新,都可以去xda度揾rom刷,衰在佢又唔俾人刷機,聽執。

一直用android 10都可以玩幾年, 有排啲apps 先淨係支援android 11或以上