回復 80# wongkit23232223

你見到有咩黑邊可以CAP 圖上黎睇下嗎?
CAP圖方法:HOME鍵+電源鍵

回復  wongkit23232223

你見到有咩黑邊可以CAP 圖上黎睇下嗎?
CAP圖方法:HOME鍵+電源鍵 ...
回憶是很痛苦 發表於 2011-6-28 20:22

無野啦
自己白痴左
唔記得左關閃光燈
因為食緊飯所以隨手拎起黎就影左兩張相XDDD
一睇有黑角以為個鏡頭出問題
後尾諗諗下唔係WOR
又唔係單反鏡
邊會有黑邊XDDD
之後再影見到閃光燈先記得呢一點

PS:個閃光燈好陽春

回復 82# wongkit23232223

內閃仲想點呀~~

想手機都有無線飛燈

補返好陽春既閃光燈同無閃既對比先

PS:紅中真係改善好多
但係當暗環境時仲見到好少紅中
不過對比以前真係改善好多
麻煩師兄的教學

更新:
內閃仲想點呀~~

想手機都有無線飛燈
回憶是很痛苦 發表於 2011-6-28 20:31

我緊係想有飛燈
無飛燈減10000分
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 84# wongkit23232223

其實仲可以玩埋升級相機Firmware 試試!
我試完再決定放唔放出黎
有興趣既可以自己上XDA搵搵

我試完再決定放唔放出黎
有興趣既可以自己 ...
回憶是很痛苦 發表於 2011-6-28 20:37

英文識我我唔識佢喎
靠哂你啦

BTW
好似友論壇都有人裝左新相機Firmware
但係好似話無分別
等師兄你報告~

我試完再決定放唔放出黎
有興趣既可以自己 ...
回憶是很痛苦 發表於 2011-6-28 20:37

我正打算試

我相機FW: OCEF02

改了camera.apk+ OCEF02的firmware, 貌似沒有紅中了

想問下樓主, 我跟你咁做ROOT左之後仲可唔可以更新hk samsung galaxy s2 official既update架? (我部係行貨)~

想問下樓主, 我跟你咁做ROOT左之後仲可唔可以更新hk samsung galaxy s2 official既update架? (我部係行貨)~ ...
hiphip1028 發表於 2011-6-29 02:36

刷返行版核心咪得囉