[遊戲] Candy Crush Saga 電腦版有新 Level

結果 一晚又打爆 

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

結果 一晚又打爆 
別問我是誰 發表於 2013-5-15 07:23

一晚打爆係你咁勁定

打咁快,幫下D師奶過關啦

一晚打爆係你咁勁定
ddb493 發表於 2013-5-15 08:39

一晚打爆只係 366 ~ 380 Level 用左八粒鐘 大約一百條命 

一晚打爆只係 366 ~ 380 Level 用左八粒鐘 大約一百條命 
別問我是誰 發表於 2013-5-15 22:03

一晚可以有8粒鐘用真好

一晚可以有8粒鐘用真好
ddb493 發表於 2013-5-15 22:28

夜晚十一點打到朝早七點  跟住去訓到六點

夜晚十一點打到朝早七點  跟住去訓到六點
別問我是誰 發表於 2013-5-15 23:01

通宵炸糖………

通宵炸糖………
mdws2002 發表於 2013-5-16 17:11

對我黎講 3XX 版 難度好高 我唔係靠技術過關

只係靠我時間多 及用不完的生命捱過關 

其實用電腦玩 及 用手機玩 各有各好處

電腦版會快過手機版多出幾十關 手機可能要隔一個月先更新果 d 關卡

電腦玩好處: 某 d 版會比起手機容易 例如 285 版 手機玩 d 魚唔會食磚 電腦玩就會
       電腦玩遊戲 會多小小工具可以使用

手機玩好處: 一進入遊戲覺得色塊唔理想 可按返回退出遊戲再重入 唔會扣生命

對我黎講 3XX 版 難度好高 我唔係靠技術過關

只係靠我時間多 及用不完的生命捱過關 

其實用 ...
別問我是誰 發表於 2013-5-16 21:51

我都唔係靠技術。
我都係玩下,消磨下時間。
真係玩唔掂,就直接用工具KO佢,反正都已經開晒出嚟。

P.S︰最近一次手機更新,魚仔已經可以食磚。

我都唔係靠技術。
我都係玩下,消磨下時間。
真係玩唔掂,就直接用工具KO佢,反正都已經開晒出嚟。: ...
mdws2002 發表於 2013-5-16 23:42

咁不如裝過破解版 

仲有 51 生命 每10秒回復一生命 每35場車票解鎖

無 Root 只可跟機玩 不能連 Facebook 有 Root 就可連 facebook

而家最新 仲有多款破解版 

Candy Crush 道具與愛心破千修改法(可連網)
[150步可連線版] Candy Crush Saga v1.0.11
1000 lives
150 moves per level
4 minute timed levels
99 moves on bombs
Bombs/Licorice reduced/eliminated
No tickets needed