[操作疑難] 小米今次更新cut左單按鍵模式 (受害機 小米note2)

今朝起身發現自動更新後無左.....而家勁唔方便....

一定系因為抄左人地mback 而家怕死,怕比人告抄專利

香港版既ching 更新時留意下,唔好好似我咁更新出事
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔係好明咩單按鍵,三粒掣既功用,都可以入setting set.

via HKEPC Reader for Android

唔係好明咩單按鍵,三粒掣既功用,都可以入setting set.

via HKEPC Reader for Android ...
gamezz 發表於 2017-9-11 12:24

睇下魅族mback 你就明了

小米有左右兩鍵,原來有單鍵模式我都唔知
我用緊米6,有得長按Home 熄屏我就好中意

睇下魅族mback 你就明了
神田傲 發表於 2017-9-11 12:29

無咩人用的功能Del正常加上本身有長按Home

用咗兩年小米,而家先知有呢個功能

via HKEPC Reader for Android

無咩人用的功能Del正常加上本身有長按Home
zoin0000 發表於 2017-9-11 13:37

你唔識用唔好話無咩人用...好多人為左呢個功能先用魅族~~

你唔識用唔好話無咩人用...好多人為左呢個功能先用魅族~~
神田傲 發表於 2017-9-11 14:07

官方個邊前之前有反映無人用

zoin0000 發表於 2017-9-11 14:28

LINK? 你銀行D錢無用,你會唔會叫銀行DEL左佢

zoin0000 發表於 2017-9-11 14:28

官方 http://www.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10020337
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊