[操作疑難] 有沒香港Apps開發者願意代勞

2018年,我見google play仲有開發者會寫第3方銀行apps

1.提供各大銀行分行地址
2.提供atm位置

但2019年好多apps未能支援android 9及出現放棄

未知有沒香港開發者,願意幫手寫番隻提供服務呢?

冇得盈利,都係$$$問題.代勞都要食飯

回覆 2# billyck2

因為e類apps可以話有需求及免郤裝各大銀行apps知道分行及atm位置,因為現行各大銀行都有跨行轉帳。已經唔洗裝幾家銀行apps用他們的網上理財。我可以咁講,已加各大銀行都未能提供分行及24小時理財中心出邊有幾多部機,所以可以話如果有人可以搵齊ed資料,可以話個apps有得做,不過好似無開發者願意幫手寫

剛剛搜索金管局api原來已有!詳細情況,唔識寫apps,唔清楚

回覆  billyck2

因為e類apps可以話有需求及免郤裝各大銀行apps知道分行及atm位置,因為現行各大銀行都有 ...
hketa 發表於 2019-3-13 21:39

而家個個用FPS,重邊有人關心分行係邊

billyck2 發表於 2019-3-13 22:55

Fps做到交保險?交學費?入支票?入錢比買家?打埋簿,你唔用簿除外

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

billyck2 發表於 2019-3-13 22:55

香港係咪間間舖頭都收電子貨幣先?

Fps做到交保險?交學費?入支票?入錢比買家?打埋簿,你唔用簿除外

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android( ...
hketa 發表於 2019-3-13 23:11

係係係,咁就要靠你搵XX代勞啦

2018年,我見google play仲有開發者會寫第3方銀行apps

1.提供各大銀行分行地址
2.提供atm位置

但20 ...
hketa 發表於 2019-3-13 20:58

其實Google maps做到呢樣嘢,唔知你有冇試過,求人不如求Google

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實Google maps做到呢樣嘢,唔知你有冇試過,求人不如求Google

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3. ...
benkwok 發表於 2019-3-15 08:34

彩虹道中銀(24h)
HKD及RMB提款同入鈔X1
入票X1(銀行辦工時間可用)

Google map有咁精細先講啦
佢未又係靠金管局2019年1月發怖的api

彩虹道中銀(24h)
HKD及RMB提款同入鈔X1
入票X1(銀行辦工時間可用)

Google map有咁精細先講啦
...
hketa 發表於 2019-3-15 08:51

咁你自寫個App啦!或者拜下神,睇下會唔會幫到你