[操作疑難] mix 2s 直讀中文

用mix2s,  直讀中文會有最下面出唔到,  之前用小米 max 可以用盡個mon,  有無解決方法?  Thanks!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Anyone  ???

嗰個位, 係留番顯示訊息, 如書名及章節名
估計你好讀個設定, 果個章節資訊用咗: 全無 咪只有黑黑一片

估計你好讀個設定, 果個章節資訊用咗: 全無 咪只有黑黑一片 ...
maninweb 發表於 2019-6-26 13:30

我用小米max,個個位可出章節資訊,可不出,不出時,出返正文!有錯setting請指證,謝謝!

估計你好讀個設定, 果個章節資訊用咗: 全無 咪只有黑黑一片 ...

For your information,係部機問題,定我setting 問題?

這是小米 Max 的效果!

For your information,係部機問題,定我setting 問題?
rebmup 發表於 2019-6-26 14:06

應該係直讀中文認唔到mix 2s 個 mon 嘅解像度

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

maninweb 發表於 2019-6-26 14:40

你上面這兩個是用咩機的呢?