搭單問

而家好讀網站有冇人接手繼續搞?

你上面這兩個是用咩機的呢?
rebmup 發表於 2019-6-26 14:55

上面果個係 moto z2 play, 但係 moto z3 同 htc uu 都一樣係咁. 最尾個位係留俾資訊, 不過你果部似乎係資訊下面仲留多咗位

搭單問

而家直讀網站有冇人接手繼續搞?
khokk2005 發表於 2019-6-26 15:49

? 搞開個個無繼續搞嗎?

via HKEPC Reader for Android

用手機睇小說,一開始都係用直讀,想睇既當時幾乎睇哂
後尾轉左去第度搵源,習慣左,而家睇唔返打直睇

以前美格騰, 後改名叫好讀,  而家仲有人 update D 書. 但都無幾多新書.
我有時, 自己單撈 txt 自己轉尼用好讀睇.

其實好讀係咪已經棄更左?好耐冇返去,而家見佢貌似好耐都冇更新

其實好讀係咪已經棄更左?好耐冇返去,而家見佢貌似好耐都冇更新
billyck2 發表於 2019-6-26 19:43

仲有更新,不過新書唔多,要有實體掃描,再搵義工打先放上水,一個月都無幾本新書,好多仲係唔啱睇。

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

好讀個 UI 好唔 user friendly
轉左用靜讀天下聽書
雖然 googletts 好多兩個讀音或以上既字唔識讀正音
但懶人想睇(聽)書方便好多

轉左用靜讀天下聽書
但懶 ...
hung2k 發表於 2019-6-26 22:46

聽書我真係唔得,有時讀到d好既內容,會停下來諗一諗,想一想,先繼續,聽做唔到之餘,亦減少左我既情感投入!

不過師兄可能聽都做到;但我唔得!

轉左用靜讀天下聽書
但懶 ...
hung2k 發表於 2019-6-26 22:46

靜讀天下師兄有無舊版?記得舊版無ad,新版而家有ad ! 如有舊版,可否pm 我? Thanks !