請問各位師兄有冇聯想K3 NOTE卡刷國際ROM提供?

各位師兄好,我有一部 LENOVO 聯想 K3 NOTE 雙卡機,部機之前刷左印度 ROM,但間唔中幾個月就突然 Hang 機,每次要重新刷 ROM。

之前再用卡刷個 ROM,已經唔知點解刷唔到 ! 上網搵得國內版冇繁體中文,亦裝唔到 Google play,希望有師兄仲留有卡刷 ROM、就算線刷都好,thx

各位師兄好,我有一部 LENOVO 聯想 K3 NOTE 雙卡機,部機之前刷左印度 ROM,但間唔中幾個月就突然 Hang 機 ...
smartlam 發表於 2019-9-8 20:19

去移動叔叔睇下有冇

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

去移動叔叔睇下有冇

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)
ununfoot 發表於 2019-9-8 20:32

thx 先,移動叔叔現在要實名認證,經審核先可以用到! 好多年前我已註冊登記,但佢都要重新認證!!!

thx 先,移動叔叔現在要實名認證,經審核先可以用到! 好多年前我已註冊登記,但佢都要重新認證!!! :fain ...
smartlam 發表於 2019-9-8 21:20

我有....upload完pm你....

各位師兄好,我有一部 LENOVO 聯想 K3 NOTE 雙卡機,部機之前刷左印度 ROM,但間唔中幾個月就突然 Hang 機 ...
smartlam 發表於 2019-9-8 20:19

收pm.....

收pm.....
kwanyan 發表於 2019-9-8 22:29

超級感謝師兄

印度 ROM 不就是國際 ROM?
難道國際ROM都有分版本?

收pm.....
kwanyan 發表於 2019-9-8 22:29

可以都要一份嗎?謝謝

可以都要一份嗎?謝謝
QAFHK 發表於 2019-9-9 12:44

check pm pls.…

via HKEPC Reader for Android