想開telegram account, 但number 比人用左

買左張新電話卡想開telegram account,
個number connected to another account. 話要delete 左個account 先
係咪冇得搞?

thanks

買左張新電話卡想開telegram account,
個number connected to another account. 話要delete 左個account 先 ...
7type 發表於 2020-8-2 23:40

再確認過,跟住銷毀ac,重開過,除左雙重認證鎖左,好似係要揾官方銷毀ac,你才可以驗證過

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

我有搵過telegram volunteer support 都冇回唔知可以點
faq又冇講

我有搵過telegram volunteer support 都冇回唔知可以點
faq又冇講
7type 發表於 2020-8-3 10:32

任何號碼登入嘅時候,都需要輸入密碼。而雙重驗證係保障帳戶持有人,免受入侵。

如果需要重設一個帳戶,需要先透過忘記密碼,選擇「無法存取郵箱」來啟動重設機制

但留意,重設機制並非經常出現

Tghk的義工答

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

咁姐係我冇野可似做到?

咁姐係我冇野可似做到?
7type 發表於 2020-8-3 11:08

應該係,只有等

佢叫我delete 左個acoount 先, 禁左ok 就出返去入電話個畫面
其實都冇得request 佢delete 左之前個account
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢叫我delete 左個acoount 先, 禁左ok 就出返去入電話個畫面
其實都冇得request 佢delete 左之前個account ...
7type 發表於 2020-8-3 23:13

Del

其實都冇得request 佢delete 左之前個account ...
7type 發表於 2020-8-3 23:13

要先登入新 number account,(應該好似你張咁,做左) 然後去 https://my.telegram.org 刪除帳號,先可以轉移帳號喔

如果有password咪刪唔到?

via HKEPC Reader for Android