[資源] 大家用咩換機 APP?

以前用 LG BACKUP  黎過 DATA 新舊 LG,但而家有冇其他選擇?版友本身用咩黎過 DATA?

新手機有自家軟件。

via HKEPC Reader for Android

罪大果個?但呢D要同一個牌子,如果唔係,用返 LG BACKUP 咪得

以前用 LG BACKUP  黎過 DATA 新舊 LG,但而家有冇其他選擇?版友本身用咩黎過 DATA? ...
chue 發表於 2021-8-31 18:38

新手機有自家軟件囉.
例如新買三星機就用smart switch
新買TCL機就用返佢跟機嗰個,  唔知乜乜 transfer

唔係要同牌子機先 WORK 咩?咁我裝返 LG BACKUP 都得?

既然冇人答,而我又入左3叔,同 SONY 唔能互通下,我將會身先士卒測試換機APP,希望冇選錯,如理想,推介造福人群,如不,負皮提人咪中伏

既然冇人答,而我又入左3叔,同 SONY 唔能互通下,我將會身先士卒測試茄子換機,希望冇選錯,如理想,推介造福人 ...
chue 發表於 2021-9-3 02:57 PM

留名學野
我有部LG機想轉ASUS

我用緊呢隻,未肯定掂唔掂

https://play.google.com/store/ap ... ;hl=zh_HK&gl=US

佢話手機過熱,又冇錯,部 3叔的確熱

唔排除短再買部,因未知係手機本身定隻 APP 食電

唔 WORK ,就算再 BOOT 機都冇變動

打一陣機先,之後再試另外,如果今晚訓覺前冇搵到,聽朝就用返最原始做法,逐個 APP 裝,都唯有咁