充電電池

依定市面有冇買將psp充電線果個頭轉返做普通3.5mm的轉頭線??又或者有冇得自制??

原帖由 foreverlinus 於 2009-3-29 18:02 發表
依定市面有冇買將psp充電線果個頭轉返做普通3.5mm的轉頭線??又或者有冇得自制??

多數做法都係 battery ~> usb psp cable ~> psp

原帖由 jackli 於 2009-3-29 18:05 發表

多數做法都係 battery ~> usb psp cable ~> psp

依家都個battery 係可以充到psp,但我想可以充埋其他的野,但係果d就係要用3.5mm的插頭..

原帖由 foreverlinus 於 2009-3-29 18:07 發表

依家都個battery 係可以充到psp,但我想可以充埋其他的野,但係果d就係要用3.5mm的插頭..

你點用佢果個黃邊3.5mm 插頭 叉其他野? 定係用其他電?

原帖由 jackli 於 2009-3-29 18:15 發表

你點用佢果個黃邊3.5mm 插頭 叉其他野? 定係用其他電?

其實係買左個energency charger,佢就可以直接為psp充電,但係我想比其他野充電,而個佢個頭係唔係普通的3.5mm頭.所以我想知有冇轉頭可以轉返做3.5mm.

原帖由 foreverlinus 於 2009-3-29 18:22 發表

其實係買左個energency charger,佢就可以直接為psp充電,但係我想比其他野充電,而個佢個頭係唔係普通的3.5mm頭.所以我想知有冇轉頭可以轉返做3.5mm.

你不如講下你想充咩? 用黎充ipod shuffle?
3.5mm 頭係指耳機插頭嫁喎, 可唔可以講得清楚D?

原帖由 jackli 於 2009-3-29 18:30 發表

你不如講下你想充咩? 用黎充ipod shuffle?
3.5mm 頭係指耳機插頭嫁喎, 可唔可以講得清楚D?

如n記的電話之類..

原帖由 foreverlinus 於 2009-3-29 18:32 發表

如n記的電話之類..

依一種頭?

我反而想找一個可以充晒 ipod 同 nokia 同 psp 同nds的頭..

原帖由 kenhon 於 2009-3-29 18:40 發表
我反而想找一個可以充晒 ipod 同 nokia 同 psp 同nds的頭..

無, 最多用usb hub, 插哂唔同的線